Een zwembad in de tuin. Om baantjes te trekken of te ontspannen.  Dat is ultiem genieten. Benieuwd naar wat er in uw tuin mogelijk is? Kom naar de Zwembad Infodagen tijdens het paasweekend op 25,26 en 28 maart in Barneveld.

Interhiva is dé Europese specialist in privézwembaden. U vindt bij ons zwembaden voor elk gebruik, elke situatie en elk budget. De Interhiva Zwembad Infodagen zijn dan ook de perfecte gelegenheid om u te oriënteren op de aanschaf van een zwembad. En heeft u al een zwembad? Dan adviseren we u graag over onderhoud of de mogelijkheden om uw zwembad uit te breiden.

U kunt deze dagen vrijblijvend en onder het genot van een hapje en drankje inspiratie opdoen. Ook beantwoorden onze specialisten al uw vragen. Of die nu gaan over een bouwkundig zwembad, een polyester of polypropyleen zwembad, een houten zwembad, een zwemspa of een zelfbouw zwembad.

Uiteraard begrijpen we dat een zwembad naadloos moet opgaan in uw tuin. Daarom is de bekende tuinontwerper Marc de Graaf aanwezig. Hij adviseert gratis en vrijblijvend hoe een zwembad op stijlvolle wijze geïntegreerd kan worden in uw tuin.

Wilt u verzekerd zijn van onverdeelde aandacht tijdens uw bezoek? Geef dan via info@interhiva.nl door wanneer we u mogen begroeten. Dan reserveren onze zwembadspecialisten en tuinontwerper Marc de Graaf tijd voor u.

Met vriendelijke groeten,

Ton van Huis

Algemeen directeur

P.S. Neem gerust uw kinderen mee. Wij zorgen dat het springkussen en de limonade klaar staan.