De Paaszwembaddagen van Interhiva

Even eruit tijdens het Paasweekend? Wij zijn op op zaterdag 15 en 2e paasdag maandag 17 april speciaal voor u geopend. Doe wellnessinspiratie op! Interhiva is de specialist op het gebied van zwembaden, spa’s, sauna’s en infraroodcabines. U vindt bij ons een programma voor elk gebruik, elke situatie en elke maatvoering en vorm.

 

Ons team staat klaar voor al uw vragen

U kunt deze dagen vrijblijvend en onder het genot van een drankje inspiratie voor uw eigen zwembad of spa opdoen. Ook beantwoorden de specialisten van ons team graag al uw praktische, technische en esthetische vragen. Heeft u al een zwembad of spa? Kom dan langs voor advies en onderhoudsproducten.

 

Aanbiedingen

Deze dagen hebben wij speciale aanbiedingen op onze zwembaden en spa’s en is dan ook de perfecte gelegenheid om u te oriënteren op de aanschaf van een zwembad of spa.

 

En om het zwemseizoen af te trappen geven wij ook maar liefst 30 procent korting op alle accessoires en chemicaliën uit ons programma. Van zwembadstofzuigers tot warmtepompen en van chloortabletten tot solarverwarming.

Kortom een weekend met volop wellnessinspiratie én leuke acties!

Wilt u zeker zijn van onverdeelde aandacht tijdens dit weekend? Maak dan een afspraak!

We zien u graag verschijnen!