Oplevering Polystone zwembad bij Hotel Het Roode Koper

In het voorjaar heeft de projectafdeling van Interhiva het nieuwe buitenzwembad bij Hotel Het Roode Koper opgeleverd. Het zwembad maakt deel uit van The Poolhouse, wat bestaat uit het verwarmde zwembad, een terras en een tweede restaurant. Het betreft hier een op maat gemaakt Polystone zwembad voorzien van drie elegante hoogwaterskimmers. Het zwembad is 12 bij 6 meter en uitgevoerd met de meest innovatieve techniek die voldoet aan de huidige regelgeving voor openbare zwembaden.

Modern design

Het zwembad heeft een modern ontwerp met rechte hoeken. De lijnen van het zwembad zijn strak en puur. De gladde wanden, rechte hoeken en de witte kleur van het Polystone sluiten perfect aan bij het moderne design. ’s Avonds ziet het er extra sfeervol uit dankzij de LED-onderwaterverlichting.

Polystone is een speciaal ontwikkeld kunststof voor zwembaden en is extreem bestand tegen de invloeden van UV en chloor. Hierdoor is Polystone zeer hygiënisch, heeft het een antibacteriële werking en heeft osmose geen schijn van kans.

Sterk en duurzaam

Door de stabilisatie en de betonnen ringbalk rondom heeft het zwembad de stevigheid en sterkte van een bouwkundig zwembad. De wanden van het zwembad zijn 10 mm dik en de verstevigingsribben rondom zijn 150 mm breed en 15 mm dik en bestaan altijd uit hetzelfde materiaal. Dit laatste is erg belangrijk bij thermoplastische verbindingen. Hoe beter de verbindingen zijn, hoe langer de levensduur van het zwembad.

Techniek

Energiebesparing en een zo stil mogelijke installatie waren belangrijke uitgangspunten bij dit project. Om dit te bereiken is de technische installatie uitgerust met een frequentiegeregelde filterpomp en een zeer energiezuinige en geluidsarme warmtepomp met inverter-techniek voor het verwarmen van het zwembaden. Om de geëiste waterkwaliteit te waarborgen is er een meet-, regel- en doseersysteem in de techniekinstallatie aangebracht.

Wilt u ook professionele hulp bij de realisatie van uw project? Neem dan contact op met een van onze adviseurs. Wij denken graag met u mee!