Ruim 40 jaar ervaring in projecten


Interhiva Projecten is al ruim 40 jaar toonaangevend als het gaat om het ontwerpen en realiseren van wellnessprojecten. De oorsprong van de afdeling Projecten ligt in de professionele markt. Interhiva Projecten begon als eerste met advisering, ontwerp, bouw en installatie van zwembaden, spa’s, stoombaden en zonneapparatuur voor hotels, saunabedrijven, wellness clubs en recreatieparken. Interhiva Projecten doet dat uiteraard nog steeds, maar is ook graag particulieren met bijzondere wensen van dienst.

Zwembaden

Van polypropyleen en polyester, maar ook bouwkundige zwembaden in beton met tegelafwerking, als prefab-systeembad met gewapende kunststoffolie of met een gewapende kunststof coating.

Infraroodcabines

Infraroodcabines in elke gewenste afmeting, combi-sauna’s (waarin de traditionele sauna gecombineerd wordt met een infraroodcabine).

Spa’s

Professionele overflow spa’s, whirlpools voor de particulier.

Stoombaden

Stoombaden die dankzij hun modulaire constructie in een eindeloos aantal vormen en maatvoeringen opgebouwd kunnen worden. Microprocessorgestuurde stoomtechniek.

Sauna's

Klassieke Finse buitensauna’s, inbouwsauna’s op maat voor binnen en buiten, combi-sauna’s (met infrarood).

Bruiningsapparatuur

Professionele bruiningsapparatuur.

Gerealiseerde projecten


Advies en ontwerp


De jarenlange ervaring van Interhiva Projecten staat garant voor een perfecte advisering. Voordat er ook maar een eerste schets gemaakt wordt, is de inbreng van de Interhiva specialisten van grote waarde. Zij weten wat nodig is voor een efficiënte indeling, een servicevriendelijke opstelling en desgewenst een commercieel profijtelijke exploitatie.

Op basis van onze ervaring en de wensen van de opdrachtgever wordt voor elk project een geavanceerd ontwerp gemaakt. Interhiva heeft zijn eigen ontwerpafdeling, waar met speciale computerprogramma’s tekeningen gemaakt worden. Daarbij worden ook alle technische aspecten in kaart gebracht. De ontwerptekening vormt de solide basis voor de bouw van elk project.