Sauna's


Een sauna in huis of in de tuin is een luxe die iedereen zich kan permitteren. Ontspannen en genieten zijn de sleutelwoorden. De weldadige warmte stimuleert de bloedsomloop en de stofwisseling. Interhiva levert alleen de beste sauna’s, ontwikkeld en geproduceerd in echte saunalanden als Finland en de Baltische staten, gemaakt van topkwaliteit hout en voorzien van beproefde techniek.

Binnensauna's

De binnensauna’s van Interhiva onderscheiden zich van andere sauna’s door de maatvoering, houtsoort en constructiekwaliteit. Het is een panelensauna voor binnen die leverbaar is in 2 uitvoeringen: een rechte en een hoekuitvoering. De sauna wordt geleverd compleet met beluchting en ontluchting, glasdeur (brons), derde bank, blindering onder de bank en op de wand, luifel, roestvrij hang- en sluitwerk, bevestigingsmaterialen en montagehandleiding.

Maatwerksauna's

Interhiva is specialist in het ontwerpen en bouwen van maatwerksauna’s. De saunacabine wordt dan precies op maat geproduceerd en allerlei afwerkingen (zoals een glazen voorkant) zijn mogelijk. Maatwerksauna’s kunnen prachtig ingepast worden in grotere wellnessprojecten.

Sauna/infraroodcombinatie

Voor wie moeite heeft om te kiezen tussen een sauna en een infraroodcabine is de Sauna/Infrarood combinatie een prima oplossing. Met de Sauna/Infrarood combinaties kunt u voortaan kiezen welke functie u wilt gebruiken. De cabine is voorzien van een sauna-oven met bediening én van infraroodstralers. De Sauna/Infrarood combinatie is leverbaar in een recht en in een hoekmodel.

Viliv Sauna's

Nieuw bij Interhiva zijn de Viliv maatwerk sauna's. Viliv is gespecialiseerd in het maken van zowel hoogwaardige massief houten sauna's als hoogwaardige elementen sauna's. Voor de sauna's worden uitsluitend zorgvuldig geselecteerde houtsoorten van de hoogste kwaliteit gebruikt.

Onze sauna's


Sauna-accessoires


Om optimaal van uw sauna te genieten, zijn tal van accessoires leverbaar. Denk daarbij aan sauna-ovens met elektronische besturing, maar ook aan, verlichting, saunageuren, emmers, zandlopers, hygrometers en temperatuurmeters, hoofdsteunen, voetenbakken, stortemmers en nog vele andere accessoires.