Spa's: de ultieme ontspanners


Spa’s, ook wel bubbelbad, whirlpool of jacuzzi genoemd, zorgen voor een weldadige ontspanning van lichaam en geest. Dankzij krachtige pompen en ergonomisch geplaatste jets masseren ze precies die plaatsen waar stress gemakkelijk vat op krijgt. Een spa in de tuin biedt 365 dagen per jaar totale ontspanning! Een spa van topklasse gebruikt door optimale isolatie érg weinig elektriciteit en is simpel te onderhouden.

Maax spa's

MAAX® is bekend om zijn superieure en innovatieve ontwerpen. Van het verzinkte stalen frame, dat een veel grotere structurele stabiliteit biedt dan het hout dat van oudsher gebruikt werd, tot de Thermo-Lock™ isolatie, de beste in geluid- en warmtemanagement.

California Cooperage

De spa’s van California Cooperage® zijn ruim, hebben comfortabele zit- en ligposities, een krachtige pomp en ergonomisch geplaatste jets. Het Thermo-Lock™ systeem garandeert een maximum behoud van warmte in het water. Dankzij de DuraMAAX™ zijpanelen hebben California Cooperage® spa’s weinig onderhoud nodig.

PowerPoolTM

Zwemspa’s combineren de voordelen en de mogelijkheden van een zwembad en een spa. Door een sterke tegenstroominstallatie kun je serieus aan je conditie werken, terwijl het bad relatief bescheiden afmetingen heeft. Interhiva levert inbouwzwemspa’s van San Remo en opbouwzwemspa’s van MAAX® Spas de PowerPoolTM.

Onze Spa's


Spa-accessoires


Om uw spa zo comfortabel mogelijk te maken leveren wij ook diverse accessoires, zoals een opstapje, een coverlifter, een handdoekrek, een parasol of zelfs een sfeervolle gazebo! Ook voor alle onderhoudsmiddelen, waterbehandeling en reiniging kunt u bij ons terecht. U bent van harte welkom in onze showroom. Liever direct bestellen? Neem dan een kijkje in onze webshop