Zwembaden met oneindig veel mogelijkheden


Een privé zwembad is een geweldig bezit. Het zorgt voor ontspanning en plezier voor het hele gezin. Er is een zwembad voor elk gebruik, elke situatie en elk budget. Bij Interhiva hebben we alle soorten, van een eenvoudig opbouwzwembad tot een professioneel zwemparadijs. Omdat een zwembad een investering is waar u jarenlang plezier van kunt en moet hebben, raden we u aan een persoonlijk advies te vragen bij een van onze specialisten.

“Interhiva officiële dealer van NIVEKO zwembaden”

NIVEKO s.r.o. – Meer dan 20 jaar ervaring, 70 gekwalificeerde werknemers, meer dan 450 gerealiseerde projecten per jaar.

In de loop der tijd heeft NIVEKO het vertrouwen van klanten in heel Europa weten te winnen. Dankzij de continue monitoring van trends en het gebruik van de nieuwste technologieën staat NIVEKO synoniem voor hoogwaardige zwembaden zonder concessies.

De brede portfolio omvat de skimmerzwembaden TOP LEVEL met een verhoogde waterspiegel en verschillende soorten overloopzwembaden, die beeldbepalend voor NIVEKO zijn geworden. De basisuitvoering MULTI is uitgerust met een rooster van pvc of natuursteen. Designoplossingen omvatten de varianten met een oneindige overloop INFINITY, die geschikt zijn voor verschillende soorten terrein. De individuele oplossing ADVANCE maakt gebruik van natuursteen. Bij het minimalistische concept van EVOLUTION schept de overgang tussen de waterspiegel en de omgeving de indruk van een doorlopend oppervlak. Het overloopzwembad UNDERFLOW vormt een zeer individuele oplossing, waarbij het water onder de vloer wegstroomt en een rand of uiteinde van de overloopgoot overbodig wordt.

Bezoek voor meer informatie over NIVEKO en haar producten de officiële website www.niveko-pools.com

Niveko polystone

De “toekomstige generatie” zwembaden van Niveko zijn 100% gemaakt uit de hoogste kwaliteit polystone. Niveko staat bekend om haar hoge standaarden. Denk hierbij aan nauwkeurige verwerking, productie, levensduur en alle gebruikte materialen. Niveko volgt en implementeert de nieuwste trends op het gebied van zwembaden.

Bouwkundig

Zwembaden kunnen ook van beton gemaakt worden. Deze methode wordt vaak toegepast bij bouwkundige zwembaden. De afwerking kan gebeuren door betegeling, maar ook door een op maat gemaakte kunststof bekleding aan te brengen. Een betonnen zwembad is altijd maatwerk. Interhiva kan zorgen voor het ontwerpen en realiseren van elk denkbaar betonnen bad, inclusief de technische installatie.

Zwemspa's

De zwemspa combineert de voordelen en de mogelijkheden van een zwembad en een spa, maar er is meer: door een sterke tegenstroominstallatie kun je serieus aan je conditie werken, terwijl het bad relatief bescheiden afmetingen heeft. Interhiva levert inbouwzwemspa’s van San Remo en opbouwzwemspa’s van MAAX® Spas (de PowerPoolTM).

Onze zwembaden


Zwemwaterbehandeling


Klik op de onderwerpen hieronder voor meer informatie over zwembadwaterbehandeling.